fbpx

Wat mobiele telefonie voor uw bedrijf kan betekenen

Nederland kent 3 zakelijke mobiele netwerken. Op deze netwerken is een veelvoud van providers actief die allen verschillende abonnementen in de aanbieding hebben.

Telekeuze inventariseert samen met u de eisen en wensen en zet de gebruikerservaringen van de verschillende netwerken en providers voor u op een rij.

We werken samen met verschillende providers en dealers op verschillende netwerken. Zo kunnen we u laten zien waar u de beste besparing tegen de beste kwaliteit kunt halen.

Onze dienstverlening is tweezijdig. Enerzijds kunnen we u helpen met de selectie van de beste offerte, de beste provider/dealer en het best passende netwerk. Anderzijds kunnen we ook zelf mobiele telefonie voor u inregelen. De vraag wanneer we u in contact brengen met een passende aanbieder van mobiele telefonie of wanneer we zelf een en ander voor u inregelen is afhankelijk van zaken als aantal gewenste nummers en dergelijke. Mobiele dienstverleners hebben nogal eens de neiging om grote klanten te fêteren en de marge bij de kleine klanten terug te verdienen. Vandaar dat wij voor kleinere MKB bedrijven, zelf mobiele telefonie inregelen. Voor ons is het een serviceproduct. Uiteraard hebben wij dienstverlening hoog in het vaandel staan als wij zelf mobiele telefonie voor u inregelen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat mobiele telefonie voor u kan betekenen? We maken graag een vrijblijvende prijsofferte op en adviseren u graag bij de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur