fbpx

Welke internetverbinding is zinvol voor uw bedrijf?

Internetverbindingen zijn noodzakelijk voor ieder bedrijf, variërend van het bekende koperdraadje tot een glasvezelverbinding.

Telekeuze heeft inzicht in de tarieven die de verschillende providers rekenen voor internetverbindingen en kan u vertellen welke sla’s (service level agreements) zinvol zijn en welke niet. Ook kunnen wij u inzicht verschaffen in gebruikservaringen van verschillende klanten.

Internetverbindingen zijn tegenwoordig overal te krijgen. Toch is enige voorzichtigheid raadzaam. Enige vergelijking van tarieven, contractduur, sla’s en technische mogelijkheden kan leiden tot een kostenbesparing of meer gebruiksgemak met de verbinding. Sommige verbindingen hebben een open karakter waardoor u ook diensten van anderen dan de internetleverancier over de verbinding laten gaan. Sommige aanbieders hebben technische beperkingen op de lijn gezet om concurrenten de toegang te weigeren. Ons streven is om juist die verbinding te kiezen die het meeste gebruiksgemak garandeert en uw opties open houdt.

Daarnaast assisteert Telekeuze bij de aanleg van glasvezelprojecten voor industrieterreinen tegen gunstige tarieven op aanvraag van ondernemersverenigingen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd welke internetverbinding zinvol is voor uw onderneming? We helpen u graag bij de keuze van de juiste provider.

Neem contact met ons op
  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur